|
Problemy z oddychaniem. |
| Autor |
Wiadomość |
marta9
|
Wysłany: 2009-11-16, 18:57 Problemy z oddychaniem.
|
|
|
Witam !
Mam spory problem od dlugiego czasu i prosilabym o jakas rade pomoc cokolwiek co mi moze pomoc.
Otoz od roku mam spore proeblemy z oddychaniem jest mi duszno i czasmi nie moge wziasc wdechu.Zaczela sie ta choroba od lekkiego ucisku w szyi i scisnietym gardle.Potem stopniowo doszlo do tego oslabienie misni i powierzchowna znieczulica rak, szyi i gardla.Nastepnie doszlo uczucie plytkiego oddechu , nie moglam wziasc glebokiego.2 razy mialam takie atak ze zdretwialy mi rece i je wykrzywilo ,dostalam skurczy jakby calego ciala i stracilam czucie w rekach no i oczywiscie scisnelo mi gardlo tak ze ledwo oddychalam.Mialam robione badanie przerozne tj . podstawowe badanie krwi , ob,badanie tarczycy i tetenic szyjnych ,eeg, ekg ,tomografie komputerowa glowy ,testy alergiczne,spirometrie , badanie neurologiczne w szpitalu i nic nie wykazalo oprocz tego ze mialam niski potas i jestem uczulona na nikiel naskorkowo.Wszystko wychodzi ok a choroba postepuje i nie wiem co mam robic gdzie nie pojde rozbic badan to wychodzi ok i lekarze mowia ze jestem zdrowa.......wiec skad te problemy z oddychaniem .....sa bardzo uciazliwe w codziennym zyciu.Jezli ktos cokolwiek jest w stanie mi doradzic to bardzo prosze |
_________________ Marta |
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
Pobideł
|
Wysłany: 2010-01-06, 15:20 zaburzenia opuszkowe
|
|
|
| Droga Marto.Moja córka ma też kłopoty z dodychniem ale u niej stwierdzono zaburzenia opuszkowe .Rezonans magnrtyczny uwidocznił rdzeń kręgowy / tak zwana opuszka/ .Objawia się to duszenieniem i ostrym kaszlem ale na to nie ma lekarstwa .Aleksandra Pobideł |
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
hipohondryczka86
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12 | |