Mam 14 lat, jestem piłkarzem.
Siedząc nie umiem równo położyć stóp na ziemi zeby całe dotykały podłoża. Odczuwam ból oczywiście w prawej nodze w okolicach achillesa. Rozmawiałem z trenerem i powiedział że mogę mieć przykurcz w okolicach kolana tej nogi, ale mnie boli, a wręcz blokuje w okolicach achillesa. Proszę o pomoc.
Na zdjęciach nie widać dokłądnie, z czym masz problem. Czy możesz wysłać zdjęcie tak, żeby stopę było widać z boku? Chodzi mi dokłdnie w wewnętrzną stronę.
Jeżeli dokucza Ci ból, ścięgno może być naciągnięte lub naderwane. Czy boli Cię może pięta? Jeżeli do podłogi nie przylega tylko środkowa część stopy, między palcami a piętą, to wszystko jest w jak najlepszym porządku-tak powinno być :)
Na wszelki wypadek dobrze byłoby, gdybyś pokazał tę nogę lekarzowi. Najlepiej ortopedzie, ale może być też Twój lekarz rodzinny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum