|
Ból serca |
| Autor |
Wiadomość |
Cradled
|
Wysłany: 2011-05-29, 22:49 Ból serca
|
|
|
Witam, proszę o pomoc ... już pisze co sie dzieje :
Pewnego razu nocą przyspieszylo mi bicie serca ... bilo jak szalone i takie kucie i trudno bylo mi wziąść oddech i myslalem ze umieram przez chwile ... ale po chwili mi to przeszlo.. 1 raz mi sie tak zdarzyło jak mialem 18 lat potem jak mialem 19 tak samo... 2x i ostatnio... rocznikowo mam juz 20 lat.. znowu to się stało ... cisnienie mam dobre, takie jak powinno być nie wiem co sie dzieje:) to jest tak ze trudno mi sie oddycha serce bije szybko a pod koniec kuje i przestaje prosze o pomoc,
sporo osób w mojej rodzinie umarło na skutek zawału znalazłem pewien opis który pasuje do sytuacji którą miałem " inne toważyszące objawy: uczucie lęku przed śmiercią; uczucie duszenie się-jak by nie można było złapać tchu; nagłe osłabienie, mogące spowodować upadek" i kucie serca + szybkie bicie tak jak juz napisalem , zawsze uprawialem sport gralem w pilke i raczej prowadzilem sportowy tryb zycia i dalej tak jest, nie wiem co sie dzieje...
jak cos moje gg 9581957 albo odp pod tematem bardzo prosze |
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|