|
ból ręki |
| Autor |
Wiadomość |
e-stefanek
|
Wysłany: 2011-01-19, 18:26 ból ręki
|
|
|
Witam,
Mam okropny ból ręki, od barku po łokieć. jest to ból który bardzo utrudnia normalne życie.
Najbardziej boli w nocy... W dzień nie mogę podnieść ręki wysoko w górę... Nie potrafie opisać tego bólu coś jakby skurcz mięśnia... ale nie do końca...
Zaczne opowiadać od początku.
Te bóle mam od 2 lat. Gdy mi się zaczeły zaczełam chodzić do lekarza... wszystkie badania ok (prześwietlenia też) . w końcu lekarka z bezradności powiedziała że już nie ma na mnie pomysłu - jedyne rozwiązanie położyć się w szpitalu na tydzień może wtedy znajdą na mnie jakiś sposób...
Po jakiś paru dniach ból minął... więc odpusciłam sobie szpitale... może ze strachu minął:)
Wrócił po roku ale krótko bolało... pomagały maście rozgrzewające. Ból minął. aha dodam że te bóle mam tylko w zime!!!
i w tym roku pare dni temu znowu nasilający się ból... nie do wytrzymania w nocy... rano też jest ale jak rozruszam w bólach rękę to jakoś przynosi trochę ulgi... maście już nie pomagają.... nawet ketonal który zawsze przynosił trochę ulgi teraz mnie opuścił...
Powiedzcie może ktoś z was miał coś podobnego... Pomóżcie bo życie w tej sytuacji jest bardzo skomplikowane... |
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|