Przesunięty przez: kamil 2009-09-13, 19:06 |
bóle brzucha |
| Autor |
Wiadomość |
klaudia
|
Wysłany: 2009-09-13, 19:02 bóle brzucha
|
|
|
Witam ! Ja z takim zapytaniem bo u mnie wystepuja takie objawy boli mnie brzuch
tak po prawdej stronie tak niżej troche to jakos tak codziennie prawie
jestem ogólnie zmeczona mam take zawroty głowy i chce mi sie wymiotować
ale nie wymiotuje tylko mi sie odbija tak to wile razy często czuje z jest
mi gorąco i sie czerwienie . Co to może byc .???? Byłam u lekarza ale
doktor powiedziała ze to z powodu miesiaczkowania . Dziekuje za odp. p.S Miałam robiona morfologie i cukier i były dobre wynik Pozdrawiam ! |
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
marek
|
Wysłany: 2009-09-13, 19:04
|
|
|
| moja dziewczyna miała podobne problemy jak miała miesiączkę, po tym powinno Ci przejść, bo mojej przeszło. pozdrawiam |
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
hipokrytka
Natalia
|
Wysłany: 2010-05-20, 19:09
|
|
|
Witam :). Myślę, że to, co opisałaś może oznaczać zapalenie przydatków(jajniki i jajowody) i niekoniecznie musi być związane z obecną w tym czasie miesiączką. Polecam wizytę i ginekologa. Zwykły, to znaczy rodzinny lekarz nie musi wiedzieć o tego typu schorzeniu. Specjalista z pewnością bardziej Ci pomoże. Jeśli to zapalenie przydatków, to na jednym incydencie "bólowym" się nie skończy. Natomiast, jeśli ból ten występuje wyłącznie podczas miesiączki lekarz specjalista powinien pomóc Ci go zwalczać różnymi metodami. Poczynając od leków, kończąc na domowych sposobach. Nie lekceważ tego bólu, jeśli jest silny i daje się wyraźnie we znaki.
Polecę jeszcze stronę, która dobrze opisuje zapalenie przydatków:
http://www.resmedica.pl/archiwum/ffxart2005.html
Pozdrawiam. |
_________________ Nic nie dzieje się bez przyczyny,
a czas wcale nie leczy ran. |
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
ewcia
|
Wysłany: 2011-02-09, 10:20
|
|
|
| Jeśli to coś związanego ze sprawami kobiecymi nie czekaj z tym zbyt długo. Jeśli chcesz mogę polecić ci świetną panią ginekolog z Certusa. Chodzę do niej już od 4 lat. Przeszłam 2 ciąże i kilka problemów z jajnikami. Jest konkretna i bardzo doświadczona. Jeśli chcesz jakieś namiary daj znać, albo znajdziesz ich wpisując nazwę w wyszukiwarce. Pędem do doktora! |
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
mrw111
|
|
|
Powrót do góry
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|