| Autor |
Wiadomość |
Temat: Ankieta na temat portali o tematyce zdrowotnej |
patka1989
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 589
|
Forum: Problemy zdrowotne Wysłany: 2011-04-05, 21:33 Temat: Ankietka |
Witam :)
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy już wypełnili moją ankietę. Mimo waszej pomocy wciąż brakuje mi materiału empirycznego, dlatego ponawiam moją prośbę i zachęcam do wypełnienia :))
Pozdrawiam |
patka1989
Wyświetleń: 589
|
Forum: Problemy zdrowotne Wysłany: 2011-03-29, 20:26 Temat: Ankieta na temat portali o tematyce zdrowotnej |
Witam,
jestem studentką socjologii i piszę pracę na temat portali o tematyce medycznej. W związku z tym zwracam się do Was z prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety na ten temat. Tylko w ten sposób mogę dotrzeć do osób, do których kierowana jest ankieta, czyli osób korzystających z forów i portali o tematyce zdrowotnej.
Ankieta znajduje się pod tym linkiem www.wbadanie.pl/ankieta/231952911/.
Bardzo dziękuję za poświęcony czas.
Pozdrawiam |
patka1989
Wyświetleń: 421
|
Forum: Ogólnie Wysłany: 2011-03-21, 21:51 Temat: Ankieta na temat portali o tematyce zdrowotnej |
Dziękuję wszystkim tym, którzy mi pomogli i wypełnili ankietę :))
A tych, którzy jeszcze tego nie zrobili proszę o wsparcie :D
Pozdrawiam |
patka1989
Wyświetleń: 421
|
Forum: Ogólnie Wysłany: 2011-03-16, 22:24 Temat: Ankieta na temat portali o tematyce zdrowotnej |
Witam,
jestem studentką socjologii i piszę pracę na temat portali o tematyce medycznej. W związku z tym zwracam się do Was z prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety na ten temat. Tylko w ten sposób mogę dotrzeć do osób, do których kierowana jest ankieta, czyli osób korzystających z forów i portali o tematyce zdrowotnej.
Ankieta znajduje się pod tym linkiem www.wbadanie.pl/ankieta/231952911/.
Bardzo dziękuję za poświęcony czas.
Pozdrawiam |
| |