| Autor |
Wiadomość |
Temat: SKRECENIE KREGOSLUPA SZYJNEGO!! |
monisia.123
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 901
|
Forum: Choroby i urazy Wysłany: 2010-05-28, 19:34 Temat: SKRECENIE KREGOSLUPA SZYJNEGO!! |
| ? |
Temat: SKRECENIE KREGOSLUPA SZYJNEGO!! |
monisia.123
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 901
|
Forum: Choroby i urazy Wysłany: 2010-05-20, 11:08 Temat: SKRECENIE KREGOSLUPA SZYJNEGO!! |
| Witam, ponad 2 miesiace temu mialam wypadek samochodowy w ktorym doznalam skrecenia kregoslupa szyjnego, potluczen calego tulowia. Nosilam kolnierz niecale 1,5 miesiaca, i zaczelam rehabilitacje(pole magnetyczne, potem laser, ultradzwieki, jonizacja z lekiem przeciwbolowym) ok 2 tygodnie po wypadku i skonczylam ja kilka dni temu. Caly czas mialam bole szyji, glowy ,barkow, prawej lopatki i calych plecow, po rehabilitacji zmniejszyl sie troche bol plecow i glowy. Nie mam rehabilitacj od kilku dni i zaczely sie okropne bole glowy (od potylicy az po oczy,czolo), plecow(barki, lopatki), okropne dretwienia i bole rak-glownie prawej, a takze dretwienia i bole twarzy- w okolicy policzkow (wyczytalam ze tam przebiegaja nerwy). Poszlam do neurologa a ten skierowal mnie na rezonas.Mam to badanie dopiero w niedziele a wyniki pewnie za nastepne 2 tygodnie a ja wytrzymac nie moge, bardzo sie boje tego co tam moze byc. Prosze powiedzcie mi czy to normalny objaw przy skreceniu i to tak silny po 2 miesiacach, czy moze jakies kregi mogly sie przestawic i zrobic ucisk na nerw? Rehabilitacja to tylko doraznie a przeciez przyczyna jakas jest, czy to jest uleczalne? prosze doradzcie mi co to moze byc, bede moze troche spokojniejsza bo wyniki dopiero za 3 tygodnie pewnie beda. z gory dziekuje za odpowiedz. |
| |
| | Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|